Képzés ajánló: Digitális Mesterkurzus

Jó néhány hónapig dolgoztunk rajta, míg minden összeállt, de úgy gondolom, hogy megérte! Digitális Mesterkurzus néven egy olyan egyedülálló és hiánypótló képzést indítunk útnak, amely a digitális marketing minden területére kiterjed és olyan előadói gárdát sorakoztat fel, amilyet egyetlen más képzés sem a piacon!

A Digitális Mesterkurzus mögött a hazai digitális iparágat összefogó két legnagyobb szakmai szervezet, az IAB Hungary és a MAKSZ áll, melyeknek tagságába tartozik a hazai digitális piac összes fontosabb szereplője.

A képzés november 23-án indul és összesen négy egymást követő szombati napon tart. Minden nap négy témában mélyülhetnek el a résztvevők a stratégiai és taktikai tervezéstől a kutatásokon és reklámeszközökön át a weboldal építésig és persze mobilig. A képzés teljes programját megnézhetitek a honlapon. Yours Truly display hirdetés és blog témában lesz jelen.

Az előadók hamarosan felkerülnek a honlapra, de csak hogy lássátok, kikre számíthattok: Balatoni Emese (Sanoma), Barnóth Zoltán (MEC), Bognár Vera (Mediacom), Brindza Gábor (Madhouse), Csurgó Brigi (Mito), Fialka Krisztina (Hírek Média), Gandera Balázs (ACG), Havasi Zoltán (Kirowski), Jobbágy Tamás (MEC), Klenovszki János (NRC), Kovács Nándor (Kirowski), Kovács Péter (Google), Kozári István (Origo), Kuglicz Ákos (CEMP), Probáld Attila (HPS), Somogyi Máté (Neo), Stefanek László (PHD), Steff József (Sanoma), Szeder Péter (Fastbridge), Szépvölgyi Tamás (Sanoma), Szutor Ferenc (Adverticum), Török Judit (OMD), Tőrös Balázs (Fastbridge), Varga Zoltán (Vodafone), Vaszily Miklós (Origo), Ziegler Gábor (CEMP).

A kurzusra főként olyanok jelentkezését várjuk, akik a gyakorlatban foglalkoznak az online reklámozáshoz kapcsolódó feladatokkal, vagy céljuk, hogy ezen a területen helyezkedjenek el. Azon dolgozunk, hogy a képzés végén megszerzett oklevelet a nemzetközi társszervezeteink is elfogadják, így a Digitális Mesterkurzus – egyedülállóan a hazai oktatási piacon – nemcsak hazai viszonylatban, de külföldön is elismert oklevelet biztosítson.

Október 22-éig még Early Bird kedvezménnyel jöhettek – további infók és jelentkezés Digitális Mesterkurzus oldalán!

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

Kövesd a Rabbitblogot Facebookon, vagy iratkozz fel az rss/email értesítőre!

Ne tartsd magadban a véleményedet!