Képzés ajánló (x)

Konrádhoz csatlakozva hadd ajánljam én is a figyelmetekbe a Sämling 5 napos online marketing képzését, amelyet közösen fogunk tartani.

A képzés felöleli az online jelenlét minden fontos aspektusát. Az 5 nap programja:

  1. nap: online stratégia
  2. nap: weboldal
  3. nap: online reklámozás
  4. nap: online értékesítés
  5. nap: összefoglalás és esettanulmányok, a kampány / kommunikáció eredményességének mérése

A magam részéről a 3. napot fogom tartani, és olyan témákat járunk majd körül, mint az online reklámok eszközei, médiatervezés és -vásárlás, az online kampányok kiszolgálása, mérése és értékelése és még számos egyebet.

A képzés március 5-étől indul, és február 7-éig még kedvezményes áron lehet jelentkezni. A képzés összege egyébként a cégek számára teljes egészében leírható a szakképzési hozzájárulásból!

Bővebb infó és jelentkezés erre »

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

Kövesd a Rabbitblogot Facebookon, vagy iratkozz fel az rss/email értesítőre!

“Képzés ajánló (x)” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Kiknek ajánlod a képzést?
    Én mondjuk igazgató vagyok, tehát nincs már szükségem ilyesmire. De reklámosoknak, marketingeseknek, esetleg az én beosztottaimnak ajánlod?

  2. @Marketingigazgató Alapozó és rendszerező képzés lesz, főként ügyfél oldalon ülő marketingeseknek, ill. kkv-knak. A magam részéről az alap elméleti ismeretek átadása mellett gyakorlati tanácsokat is szeretnék majd adni (felületválasztás, kampányok lebonyolítása stb.), ill. bemutatatni a további tájékozódás fontosabb forrásait.

Ne tartsd magadban a véleményedet!