Friendface (kis színes)

Nagy rajongója vagyok az IT Crowdnak, és a legutóbbi rész szerencsére pont bepréselhető a blog profiljába is kis színesként. Aki nem követi a sorozatot, elég annyit tudni róla, hogy egy cég IT osztályának mindennapjairól szól, két igazi “szalonképtelen” geekkel és egy csajjal, akinek fogalma sincs a számítógépekről, de ezzel együtt persze remekül elvezeti a részleget.

The IT Crowd

Szóval a legutóbbi részben azon röhöghettük könnyesre magunkat, hogy mit művelnek az életünkkel a közösségi hálók, kezdve a rákattanással, az órákig tartó csetelgetéssel, az appokkal játszadozással, és a súlyosan kínos egymásra találásokkal, legyen az gáz excsaj/-pasi vagy sikeres volt évfolyamtárs. Mögötte persze a szánalmas szokásokkal, hogy gyűjtögetjük a “barátokat”, show offoljuk, hogy merre jártunk a világban és legfőképpen próbálunk (sokkal) többnek látszani, mint amire valójában vittük. Zseniális, kötelező darab!

Bejegyezte Rabbit, csoportvezető senior médiatervező, a legnagyobb független hazai interaktív ügynökség élmunkása, közismert és megbecsült blogger =:D

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

Kövesd a Rabbitblogot Facebookon, vagy iratkozz fel az rss/email értesítőre!

“Friendface (kis színes)” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Ne tartsd magadban a véleményedet!