Infó

RABBIT

  • Ihász Ingrid (1982)

KAPCSOLAT

  • email és gtalk: rabbitblog [at] gmail [dot] com

PROFILOK ÉS EGYEBEK

TARTALOM

  • online média és marketing
  • online reklám és kampányok
  • közönségmérés, kutatás
  • online piaci adatok, elemzések

A blogon megjelenő tartalmak minden esetben személyes (szakmai) véleményt tükröznek, így függetlenek a munkaadómtól. A többes szám használata csupán stíluselem, a blogot egyedül írom. A posztokkal kapcsolatos észrevételeket a szerkesztoseg [at] rabbitblog [dot] hu címre várom.

CC

Az oldalon szereplő tartalmakat Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 2.5 Magyarország Creative Commons licenc alatt tesszük közé. Ez azt jelenti, hogy szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod, valamint származékos műveket (feldolgozásokat) hozhatsz létre az alábbi feltételekkel:

  • Nevezd meg! – nevezd meg a Rabbit | online media blogot forrásként, linkelve (!) az adott poszra
  • Ne add el! – a tartalmat nem használhatod fel kereskedelmi célokra, amibe az is beletartozik, hogy ha egy adott oldalad tartalma kizárólag innen származik, oda hirdetéseket (Google AdSense, ETARGET stb.) nem helyezhetsz el
  • Így add tovább! – ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod az itt megjelent írásokat, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted

Ha hírgyűjtő oldalon szeretnéd a Rabbitblogot forrásként használni, az alábbi, delicious linkeket nem tartalmazó RSS feedet használd: feeds.feedburner.com/rabbitonlinemediablog

Mindezzel együtt a posztok egészében való átvételét nem támogatjuk teljes mellbedobással. Kérlek, lehetőleg rövid kivonattal vagy az első (néhány) bekezdés átvételével, és a teljes posztra történő hivatkozással használd az írásokat.

RÓLUNK MONDTÁK

“A számfetisiszta. Rabbit régi motoros és azt se mondanám, hogy gyakran publikál, de ha ír, azt szinte mindig érdemes elolvasni.”
Doransky, a 2009-es Goldenblog tanácsadói kategória 1. helyezés kapcsán

“A Rabbitblog egy különleges online médiás blog: nagyon szakmai, és egyáltalán nem rövid írásai messze kiemelkednek a hasonló blogok írásai közül. Sok olyan hazai piaci információ érhető el itt, amely még nagy szakportálokon sem. Szakmailag kikerülhetetlen, ráadásul egy-egy bejegyzés után a blog írónője is segít és válaszol a felmerülő kérdésekre.”
Konrád, a 2009-es Goldenblog tanácsadói kategória 1. helyezés kapcsán

“Az online média területén tevékenykedőknek kihagyhatatlan tudás- és információforrás. Alapos írások, melyek jól ötvözik a széles körű elméleti tudást a gyakorlati tapasztalatokkal. A nyúl az…”
Müller Tamás, a 2009-es Goldenblog tanácsadói kategória 1. helyezés kapcsán

“Mély meghajlással tisztelgek Ingrid előtt :) Főleg mert nem a fizetett munkáját ismerték el, és mert nem is versenyzett. Csak csinálja és szeretik, amit csinál. No meg hobbiból lett az egyik legjobb szakember a szegmensében. És az nem semmi. Főleg ilyen szemtelenül fiatalon :)”
Bujtás Attila, az Arcus Interactive Group kreatív igazgatója a Rabbitblog mint a legjobb szakmai blogok egyike elismerés kapcsán (2008)

“A Rabbit nicknéven bloggoló Ihász Ingrid az Arcus Interactive Group senior médiatervezője. Online marketinggel és médiával foglalkozó blogját 2006 májusában indította el, azóta szépen felkerült szinte az összes hazai szakmai blog blogrolljába, és mi is előszeretettel olvassuk. Rabbit külön érdeme még, hogy kiválóan összeszedte és tematikailag csoportosította a külföldi és magyar társblogokat, egyetlen szomorúságunk, hogy – mivel egyedül vezeti a blogot – néha akár hetekre is eltűnik.”
Legjobb szakmai blogok a Kreatív szerint (2008)

“Ihász Ingrid, alias Rabbit írásaitól az összes olvasó fejében csökken valamelyest a kínzó félhomály online ügyben. Hiánypótlónak mondanánk, de a Rabbitblog nem hiánypótlás, hanem intézmény.”
Karma Média (2008)

Neked is van véleményed a blogról? Szeretettel várjuk a rabbitblog [at] gmail [dot] com címre.

“Infó” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Ne tartsd magadban a véleményedet!