User experience

Nem akarom lebecsülni a magyar júzert, de nem tudom elképzelni, hogy ez működne. A Nyúl például a “(where) do you want to run”-ra először simán beírta, hogy “I do” – remélem, csak mert késő van… =:) Ja, és köszönöm, jól elvagyok itt Budapesten =;)

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

Kövesd a Rabbitblogot Facebookon, vagy iratkozz fel az rss/email értesítőre!

“User experience” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Még a villamos után se futok, nemhogy hobbiból… :) De néhány térkép már van. Ami mondjuk az egészben érdekes, hogy vajon a Reobak fizet-e a Guglinak, vagy csak fogja a mashupgyártó készletet, és pofátlanul él az ingyenes lehetőséggel.

  2. Nade vajon a Reobak csak fogja és pofátlanul használja az ingyen Gugli alkalmazást (gondolom, ezt megteheti), vagy van valami együttműködés a cégek közt?

  3. A felhasználási feltételek szerint “For business users, Google Maps is made available for your internal use only and may not be commercially redistributed, except that map data may be accessed and displayed by using the Google Maps API pursuant to the API terms and conditions.”

    Nem hiszem, hogy ezek után fizetne a Rbk érte =:) Egyébként az ilyen felhasználások tök jó reklámot jelentenek a Google-nek, nyilván nem véletlenül ez a cég policy! Az Rbk jelen esetben pl. fizet a reklámért, hogy a site-jára vigye a felhasználókat, ahol azután (maga mellett) a Google Maps-et meg a YouTube-ot promózza nekik. Kár, hogy más cégek nem ilyenek, mennyivel jobb lenne felhasználónak lenni…

    (Mostanában kicsit agresszívabb lett a spamszürő, megvolt a komment, csak jóvá kellett hagyni =:)

Ne tartsd magadban a véleményedet!