IMÁdkozom

Jövő héten elérkezik az IMA (konferencia) ideje. Bevallom, tavaly még irigykedve figyeltem, hogy milyen klassz eseményt hozott össze az Arcus, most viszont, berkeken belülre kerülve ott is leszek – legalábbis a második napon. =:) Idén a “fogyasztói forradalom”, ha úgy teszik a webkettő kerül a középpontba, annak is az interaktív marketinghez kapcsolódó aspektusai, úgyis mint blogbiznisz, keresőmarketing, online közösségek, ugc, wom, digitális tévé, vírusok… Érdemes megnézni a programot: neves külföldi és hazai előadók, hot témák, és nem átallottunk meghívni a konkurenciát sem (pdf).

Konferenciablog? Persze, hogy lesz. Sőt jómagam is tagja lettem a már-már szokásos konfblogger különítménynek: Pollner, Konrád, Tóth Benedek, Kelt, Dw, Doransky és Márk, akikkel az IH óta már egészen összeszokott csapatot alkotunk.

Konferenciablogolás. Aha. Láttunk már ilyet: néhány post, sokszor az is “live”, a vége felé pedig teljes alámerülés a háttércsatornában, viháncolás a hátsó sorban… A postokat meg jó ha azok elolvassák, akik írták őket.

Pontosan ez az, amivel most szakítunk =:) A korábbi tapasztalatokból okulva ezúttal egészen másképp csináljuk: tervezetten, szervezetten, és …tadam… felkészülünk a témákból is. A magam részéről gyorsaságot és post-rengeteget nem ígérhetek, sajna a piszmogós, mindent ötször átrágós, egyet-kettőt ráalvós fajta vagyok, de igyekszem =:) A témák közül nem meglepő módon a média vonatkozásúakra tettem rá a mancsomat.

Lényeg a lényeg: olyan blogot írunk majd, s nem csak a konferencia idején, hanem azt megelőzően is, amelyet érdemes lesz másoknak is követni, mert előzetes infókat, háttérismereteket ad a konfon szereplő témákhoz, beszámol az előadásokról és értékeli azokat… Tóth Benedek, Kelt és Doransky személye pedig máris elég biztosíték arra, hogy a cucc baromira webkettes lesz =;)

A konfblog a Blogteren lakik.

(PS Azért ne hagyatkozzatok csak a blogra, inkább gyertek el.)

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

Kövesd a Rabbitblogot Facebookon, vagy iratkozz fel az rss/email értesítőre!

“IMÁdkozom” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Ne tartsd magadban a véleményedet!