Szolgálati közlemény – új színekben

Éppen ideje “hivatalosan” is bejelentenem, hogy rövid pihenő után a Mirai Interactive média csapatához igazoltam. Mind az előzetes ismeretek, mind az első benyomás alapján profi társaságba kerültem, amely nyitott, érdeklődő, és az első pillanattól kezdve a tagjaként kezel. A média csapat egyébként az Arcus Interactive Groupot alkotó két cég, a Mirai és a Red-stars erőit egyesíti.

Mozgalmas időszaknak nézünk elébe: vége a nyárnak, az ügyfelek is visszatértek a nyaralásból és online megjelenésre áhítoznak. =:) Az üzlet pörög, briefek jönnek díszlépésben, én pedig a már ismert feladatokon kívül számos újnak nézek elébe. Izgalmas időszak lesz, közhelyes vagy sem: sok-sok szakmai kihívással. Ennek mentén a rabbitblog olvasói is új témákra és szofisztikáltabb elemzésekre számíthatnak =:)

Szintén ideje – kissé megkésve – köszönetet mondani előző munkahelyemnek, a kirónak, ahol nyolc hónap hihetetlenül értékes tapasztalattal lettem gazdagabb. Ez az időszak nem csak gyakorlatot, hanem új látásmódot is adott. Megismerhettem egy olyan területet, amelyről csak annyit tudtam, vagyis inkább csak éreztem: nagyon érdekel. (Na jó: egyelőre csak megkapirgáltam a felszínét, és egyre jobban foglalkoztat, mi van benne.) Ez idő alatt vált tematikussá az énblogként indult rabbitblog is (először a Blogteren), amellyel rekord idő (mondjuk három-négy hónap) alatt sikerült beférkőznöm a szakmai bloggerek piciny társaságába.

Sokat köszönhetek a kirónak, ám a körülmények a konkurencia karjaiba sodortak, ahol már most igencsak otthonosan érzem magam =:) Íme a bizonyíték:

Rabbit @ Mirai

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

Kövesd a Rabbitblogot Facebookon, vagy iratkozz fel az rss/email értesítőre!

“Szolgálati közlemény – új színekben” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nah, gratula! Majd ha én is végre elvégzem a sulit, akkor beprotezsálhatsz egy designer-gyakornoki munkába! :D

Ne tartsd magadban a véleményedet!